helt okej

buissnes med fredrik och matilda på odenplan. köpte presenter till mamma och satt med fredrik på en uteservering på gamlabrogatan ett bra tag. jättemysigt. drack chailatte med kaffe i, smakade bara socker, mys. mötte upp rebecca och musse vid plattan (hade lust att lyfta upp honom i mitt stora knä och säga "dear boy, won't you come home with me?") men det kommer ordna sig. och det är okej för mig, som sett ut som en dragqueen, att citera the kinks låt lola. jag måste dock verka oseriös eftersom jag beskriver min allvarliga vardag med lola-citat. men, ska dra mig. poss

och idag

kaffe#1 + kakor med rebecca i solna centrum. kaffe#2 med malin på thelins. kom hem och pluggade psykologi (när man tänker efter så är det vi lär oss väldigt logiskt) kaffe#3 på donken med paulina. pratade om deep shit. vi är väldigt logiska vi med. jag har träningsvärk efter bodypumpen igår och ska bada bastu nu, är ju hu så kallt. kommer sova gott. puss, i'm fine.

last night

så låg jag där med min baby i famnen medans våra älsklingar var på scen. and my baby was fine. trygghet. jag älskar dig.

hamnade sedan på observatorielunden med patrik och mikael. skålade mer eller mindre seriöst för stockholm med x-cider och vodka/läsk-drinkar. natten spenderades i jakobsberg, för mer information tryck röd lur.

nej tack

jag är irriterad, orkar inte säga varför, men det förstör hela dagen. uh. har beslutsångest också. snart ska jag iväg och träna i alla fall, det blir body pump eller gym med min baaby. hoppas att han muntrar upp min tillvaro.

igår satte sig jag, melissa och michaela på skinneviksberget. det var riktigt fint faktiskt, det var mörkt och man såg alla ljus från staden. patrik, micke och jim kom och gjorde oss sällskap sen. mjo, så var det. och ikväll blir det pet salad. puss

PMS

hela dagen, bortsett från skolan, har varit jobbig. allt har gått snett. så pass att man bara får lust att ta livet av sig. vill svälta mig samtidigt som jag är sötsugen - hur fan går det till? jag är en jävla pms-kärring, usch. jag hatar när man helt plöttsligt känner ett stort förtroende för någon,så pass att man berättar något känsligt om sig själv. sedan förväntar man sig att få något sorts medlidande, men får nåt svar som visar att personen inte är intresserad av att prata om motsvarandes "problem" eller vad man ska säga. det har väl hänt de flesta, och det sårar ju. många gånger. aja, ska ducsha+säga förlåt till mamma+sova. puss

jag är ett problem

det som känns mest värt nu är att jag och melissa om två veckor åker till vätö, tar hand om varandra och slipper vårat älskade stockholm. ja tack.

klamydiadagen

okänd snygging pratar i telefon: asså när jag kommer vet jag inte vad jag ska ta mig till, jag bara skriker rätt ut och stampar med fötterna i golvet!
precis när jag och patrik kommit till st eriksplan och ska gå av stampar patrik i golvet och skriker rätt ut. (gissa om okända snyggingen kollade och om jag skämdes. vi sprang av tunnelbanan)

fast sjukt kul. hängde med feddan idag och fick mig själv, lisa och musse testade. better safe than sorry :) "men walla mannen ska nana nu ha d" (internt mellan mig och malin haha :D)

I died a hundred times

jag åkte till stan och blablala hände inget viktigt förens jag kom till waynes coffee på götgatan. micke beställde en cappuccino (men fick "två espresso och varm mjölk" istället, för "det är samma sak") och killen i kassan frågade om jag inte skulle ha en kaffe, jag svarade "nej tack, jag har inga pengar på mig." och killen i kassan sa "ska du inte ha en ändå?" och gav mig en mugg. jag blev jätteglad och gick till kaffemaskinerna och tog extra starkt kaffe. sedan gick micke på toaletten och jag stod i kassan och väntade på honom. kändes som en evighet.. killen i kassan sa "världens starkaste kaffe." och jag svarade "jag gillar det starkt.." (med sån "i like it ruff baby"-attityd) sedan kom micke och vi sprang oglamoröst därifrån med våra kaffemuggar, ut till uteserveringen där fredrik satt. älskar min "jag gillar det starkt"-kommentar :'D sedan ringde mor min, och jag sa stolt att jag fått en kaffe. då skrek micke utan hänsyn till att jag pratade med min mamma "FÖR ATT HON VISADE BRÖSTEN!" och min stackars mamma började prata på om slag under bältet och att det inte var okej.. jag bortförklarade det senare och då tyckte hon att det var coolt att jag fått en gratis kaffe.

imorgon har jag psykologiprov, gissa hur mycket jag har pluggat. jag är sämst. puss

ps. såg bilder på en snubbe jag var smått förälskad i för ett bra tag sen. nostalgi. får man verkligen vara så snygg? nej, måste därför ta livet av mig nu. kyss på jumsken<3

suuntai

trodde jag skulle dö imorse, hade ont i halsen och kände mig så eländig. kollade mobilen och fick ångest. igår följde vi med malin och fredrik på fest i tyresö, det var ganska trevligt. drack öl och whisky. lugn kväll blev det, trots att vi festade.
jaja, jag kan inte sitta här och slösa tid. ska möta patrik och fredrik halv fyra i t centralen och fika. så typ puss.

outgoing

party på tyresö ikväll, så jävla pepp!

typ inte okej

känns inte som att det finns något att säga om gårdagen, jag satt från åtta till halv elva och väntade på mitt favoritband, det var ingen rolig väntan, men sån tur var så var jenny där och räddade dom timmarna.<3 sedan spelade pet salad och det var asbra, typ fett värt att vänta på. efter det så mötte vi patrik, micke, fredrik och malin på åkersberga station och sedan köpte vi öl :). det var gott med öl igår. dock gjorde vi inte så mycket mer, utom att åka den låånga resan till stockholm från åkersberga. var framme i stockholm vid halv ett. då hade inte jag lust att dra på fest i nån random förort. i alla fall var kvällen fett knas asso. fast jenny, fredrik, malin och patrik är så roliga så kvällen blev bra ändå<3
hoppas det blir bättre ikväll, vad vi nu ska göra. det ända jag har planerat nu är att åka hem till melissa och fira hennes 16 årsdag tillsammans med släkten. sen ska vi fira melissa ikväll också, om vi får tag på någon fest. jag har bara två öl och det kommer jag inte långt på. ja men rawr, vi får väl se vad som händer. ska fräscha upp mig lite grann. puss

fredag


är inte jag och paulina gorgeous? mitt munsår syns inte ens på bilden<3
men men, jag sitter och ska fixa mig. blir åkersberga snart, ska bli så himla kul att se pet salad igen! ÄLSKAR ER! som ett desperat fan. hihi. sen blir det antagligen party, har saker lite mer planerade än igår, men inte så jätteplanerat ändå.. det sux, men det får väl gå som det går. världen går inte under, om inte mitt munsår dyker upp igen.

there goes my hero


paulina berättade för mig att hon läst min blogg igår, och att jag inte skrivit om henne på flera månader. det kändes lite dumt, men jag antar att det är på grund av att hon är så stor del av min vardag att det aldrig blir tillfälle att berätta hur mycket hon betyder för mig. så för att berätta lite om paulina, eller, jag tar michaelas beskrivning av oss från sexan-sjuan: "Paulina var orginal och du hade stora bröst." och i guess det är det hon är, orginal. hon är en av orginalen, resten är kopior. du är jag och jag är du. du är min hjälte och jag är din, och jag tror att vi räddar varandra varenda dag bara genom att existera. för trots att vi är så olika utåt så är vi så sjukt lika inuti. och jag lovar dig, paulina, som jag skrev förut, no one loves you like i love you.

i'll be my own best friend

alltså typ roligaste någonsin: "har du tvättbräda? gud vad omodernt, jag har tvättmaskin!"
jag och patrik har gått och skrattat åt det hela eftermiddagen.

lördagens soundtrack var absolut amy winehouse - you know i'm no good.
jag ska sova nu. hoppas på att det blir en bra vecka, pussi.

andra dagen efter

party hos jocke igår. det var galet! jag var inte så överdrivet full, det var skönt. dock ganska bakis imorse, men inte längre, när jag vaknade så var det inte okej. rebecca ringde och väckte mig. tjohooo. dessutom kallar de mig filbunken, i fruängen, för att min munsårssalva enligt dem ser ut som filmjölk. när emil var lite fullare och inte kunde uttala kallade han mig fyllebunken istället och det kändes bättre. jag hatar mitt munsår. det är fortfarande stort.
nej men jag måste dra nu, ska möta malin inne i stan. fuck, jag har saknat henne. så, bye.<3

dagen efter

- vad har du i mungipan?
- SARRE!
- tycker det ser ut som filmjölk..

vet inte vad jag ska göra ikväll. nu regnar det och jag har inte lust att gå ut. jag saknar mor min, hon är på körläger över helgen. hade hon varit hemma hade jag hittat på någonting med henne, typ gått på resturang eller hyrt film. men men, patrik skulle höra av sig senare, så det kanske han gör. orkar inte skriva mer. <3

insane sister

mitt munsår ser ut som freddy krueger och jag har inte lust med fredag imorgon. jag har bara lust att ligga död tills det är borta. får se om jag klarar av att stanna hemma, i såna fall kan jag dricka upp kiren för mig själv, sitta på min balkong och lyssna på amy winehouse, sen somna ledsen och ensam, dock full. jag vet ärligt talat inte vad som känns mest lockande, känner mig så äcklig när jag är bland folk pga mitt gigantiska munsår. men vafan, jag är ju inte handikappad, det är ju bara utseendemässigt det är äckligt. jaja gud vad jag klagar, ska sätta på munsårssalva nu, suga i mig en cigarett och sova. puss hej

i-landsbarn

japp, jag har munsår. det känns förjävligt. alltså, det har seriöst dragit ner mitt humör hela dagen. och så har jag suttit och klagat, och tyckt att det är så synd om mig själv, varför ska jag få ett munsår nu, jag som aldrig har haft det tidigare i livet? så jag har lixom gått runt hela dagen och stört mig överdrivet mycket på det, typiskt i-landsproblem. men när jag tänker efter på det, munsåret, så märker jag ändå hur bra jag har det egentligen, eftersom mina "stora" problem, är så pass "små" som munsår. lite komplicerat, eller egentligen inte, eller.. jag tycker i alla fall själv att jag är logisk.

jaja, jag och mitt munsår åkte i alla fall till södermalm och fikade på café string med ellen, anna, cornelia och johanna. vi satt på nedervåningen och jag drack kaffe. jag tyckte alla på café string såg missförstådda ut. men gamla stunder från café string dök upp i huvudet, och det kändes konstigt att tänka på hur annorlunda allt var då.
sedan tog johanna hål i öronen. det var kul. kände mig som tolv år. ellen köpte en piercing, och sedan mötte jag matilda. vi åkte till slussen för att möta erika och andreas (vad man nu ska kalla honom..) och var med dom tills våran träning började. efter träningen åkte jag, erika och patrik till zinkensdamm och satt och tittade på nån fotbollsträning medans vi väntade på andreas och hans vän. jag hoppas inte erika tar åt sig på något dåligt sätt om hon läser det här.. men det känns faktiskt väldigt bra att umgås med henne, för hon har blivit så himla mycket gladare. typ puss på det.

kom hem vid tio, var bara på allmänt dåligt humör (framförallt pga mitt munsår) men andra saker också. men gissa vad som låg på mitt matbord? en ny mobil! blev så glad att munsåret till och med slutade svida ett tag. nu kan jag bli mobilfjortis igen. jaja, det var väl allt egentligen. mer detaljer orkar jag inte berätta. ska sova nu, blir nog en tidig morgon imorgon. men jag längtar redan efter morgonkaffet. god natt, typ! <3

vad har man för skor när det regnar?

det är ju inte många som går ut med stövlar. men det ösregnar nu i alla fall, och jag vet inte vilka skor jag ska ha på mig. jag har inga skor som tål såna här väder! hoppas att det går över tills jag ska gå hemifrån, om ungefär 40 minuter. ska möta ellen, anna, cornelia och johanna i slussen kl ett. vi ska fika där någonstans.
hade ingen skola idag, patrik sov över. han ville inte gå hem. han väckte mig halv åtta imorse så att jag kunde stå brevid och göra honom sällskap medans han sminkade sig, osv. sen ville jag inte somna om när han gått. vi hade en trevlig kväll igår trots omständigheterna. du har lärt mig att skratta åt all olycka, älskling. "SMÄLL INTE I DÖRREN, DIN BARNRUMPA!" Ja gud vad vi skrattade. sedan skrattade jag också så att jag grät och fick ont i magen för att Patrik har blodpudding till lunch i sin skola lika ofta som jag har mens. patrik tyckte inte att det var roligt, jag däremot, som sagt, grät.

men nu ska jag sminka mig lite, så att jag är fräschare när jag möter flickorna. ska träna muskel sen också! good girl, pussy.

RSS 2.0