fyyfan.

vad jag behöver just nu är att bli rrrrriktigt jävla hög, och en holekonsär. försvinna i musiken. courtney räddade min kväll. <3

vad skulle jag göra utan dig? <3

image8

little mistake

jag har allderles för mycket att skriva om, jag orkar inte göra det här. jag orkar inte med att erika ska flytta, eller det faktum att hon mår så dåligt att hon inte kan bo kvar (vilket delvis är mitt fel pga att jag drar ut henne och festar och gör dumma grejer) och jag orkar inte med lögner och att inte kunna lita på nån och jag orkar inte med skolan och jag orkar inte gå upp tidigt och sminka mig och hålla på och se bra ut. nej, jag har bara lust att gå och lägga mig och sova i typ ett år och sedan vakna när allt är bra igen. det här är lixom inte kul längre.

hey there delilah

flyttar erika så dör jag.
jag dör, dör, dör, dör. de får inte flytta.

jag ska hem till malin nu iaf. andrea har redan muntrat upp mig.
flyttar erika så överlever jag, men fyfan vad jag kommer sakna ihjäl mig.
så en del av mig kommer att dö, fett jävla dö. erika du får inte flytta :'( <3

jag ser inte ut så irl, men puss

sug

en dag i taget

fett deppig. jag är sjuk, jag blev sjuk när jag såg att det snöade. nu borde skolorna stänga tills det blir vår igen.

jag ska träffa malin imorgon, jag saknar henne som faaan. jag kommer aldrig vilja släppa henne, stå med henne tills allting blir bra igen. fast asså.. allt är redan bra, så bra det kan bli för tillfället. eller nåt känns bra i det dåligt och det är ju bra. fan. puss på dig malin.
ursäkta mitt deppinlägg nu, visst är jag ledsen, men egentligen är jag faktiskt glad. alexander sa att jag var söt på min bild på msn, att jag var vacker. jag saknar honom, varför måste han bo i göteborg och inte i stockholm? sen är jag glad över att jag ska träffa malin imorgon, och sen niklas :) <3

hejdå

vad fan är det för fel på mig? jag vill bli smal igen, men jag verkar bara bli tjockare och tjockare. och fetma är inte sexigt, det är äckligt.

och mamma, jag vill inte bråka med henne. men nu har hon förstört min kväll genom att komma och klaga på att JAG inte tycker att JAG har fått någon bra barndom. hon vet att jag tycker att hon gett mig en bra barndom, hon har bara så jävla dåligt självförtroende att hon behöver höra det från sina barn. jämt behöver höra att hon är bäst.
men sorry mama, jag kan inte unna dig det, fastän jag älskar dig så hatar jag dina dåliga sidor. dina dåliga sidor som att du har dåligt sjävlförtroende. säga att jag behöver hjälp när du behöver. som att du alltid säger att jag har dåligt självförtroende när det är DU som har det. och alla andra likheter mellan dig och mig, jag hatar dom.

haha jag vet inte när jag är ironisk eller inte, och fyfan vad jag låter. jag låter som en idiot. jag låter elak. alla behöver ju inte gå och tro att jag är fett elak mot min mamma, för det är jag inte. jag är fett snäll, för det mesta. äh det här sög ju. hejdå.

-

jag känner mig så jävla opepp. antagligen för att jag är överdrivet trött, det är jävligt kallt ute (så jävla kallt att jag inte ens orkar gå ut för att röka) och jag har inte pluggat på teorin till idrotten. kommer få fett jävla IG ändå, men jag gillar inte känslan av att sitta och inte kunna fylla i någonting. ändå pallar jag inte plugga, patetiska jag.

aja, ska ta en dusch och gå och lägga mig. puss

ehe

jag vet inte riktigt vad som hände igår, det ända jag vet är att jag fick i mig allderles för mycket. eller så blev jag spritförgiftad, vad det nu innebär, för jag tycker nu som nykter att jag inte drack mer än vad jag brukar göra. men antagligen drack jag väl mer än vad jag minns att jag gjorde. jag minns typ bara att vi dansade, både på neder och på övervåningen. och jag vaknade imorse med blåmärken lite överallt, bland annat vid ena ögonbrynet och mellan brösten.

det känns inte bra. jag önskar att jag inte hade druckit så mycket, för vi hade roligt innan bomben slog till och jag började spy.

RSS 2.0