söndag

alltså jag hatar söndagar. fast jag har haft trevligt idag.
paulina sov här, hon vaknade asssbakis. det var inte så mysigt att se henne, hon var verkligen eländig! men men, vi åkte till katarinakyrkans minneslund sen, satt där och tänkte på min mormor och på paulinas farmor och pratade ett tag. kändes bra, och paulina var inte lika bakis längre (haha)
sedan köpte vi mat på 7 eleven, och mötte sen frank och lite people i slussen. åkte till liljewalchs och fikade med dem, sedan körde vi runt på djurgården och kollade runt. sedan skulle paulina på resturang, jag promenerade hem från fleminggatan. alltså sommar <3

herregud

hoppade över engelskan idag och var i täby centrum med matilda. satt på mc donalds uteservering och drack kaffe, och så känner jag att jag fått något på ryggen. jag kände efter, och det var fågelbajs! jag fick panik, det var asssäckligt. har aldrig varit med om det förut, haha. matilda sprang och hämtade papper och jag visste inte vad jag skulle göra. men men, lite kul var det. äckliga saker brukar vara kul.
har inte hänt så mycket mer intressant att skriva om. så bye bye

alltid

åh nice dag. patrik mötte mig hemma hos mig, sen promenedrade vi in till stan och gjorde några ärenden åt honom. satte oss sedan på sandys. diskutterade skillnaderna mellan straight och gay-sex, alltså ibland är patrik så jävla klockren, älskar verkligen dig knappa! :'D puss på att han alltid kan få mig att skratta.
eleonora kom sedan och satt med oss där ett tag, sedan gick vi vidare till nåt café på drottninggatan där ted, jocke, mattias, robin, ajse och madde satt. så vi satt och mös där ett tag. sedan kom erika, hon och jag bytte uteservering till 7 eleven. så satt vi där och snackade ännu mer skit. seriösa tankar om oviktiga saker, det tar aldrig slut.
jag ska sova nu, ska till skolan imorgon, åh vad jag inte orkar.. men men. puss eller nåt.

hejdå

har inte så mycket att skriva om.. ska möta erika i t centralen om en halvtimme. hon är mys.
jag vet inte riktigt vad vi ska göra, jag vill promenera men det är kallt och regnigt och fyfan.

men eh, ja. har inte så mycket mer att skriva. så puss.

<3

image11
en kommentar till: jag älskar dig

inte ens puss

1. lev inte för någon
2. dö inte för någon

mina enda kommentarer för kvällen.

snabbis

jag har tagit en paus i tio minuter, sen ska jag iväg, fyfan vad jag inte orkar. vill bara vara hemma och andas ut lite. gjorde en kopp snabbkaffe (hade inte tid att göra vanligt, haha) men nu har bara fem minuter på mig att dricka upp det så tror inte ens det kommer hinna svalna. jag hatar att stressa i mig kaffe, jag sitter helst ner och andas lite emellan. sen dricker jag inte för varmt kaffe heller. men men.

lånade pappas kamera och tog en miljon bilder på mig själv, har ni tur så laddar jag upp en senare ikväll. om jag får tid.. måste verkligen röra på mig nu, stressa i mig mitt kaffe och sätta mig i bilen. puss så länge!

-

nu är jag hemma igen. det var trevligt på landet i helgen, bortsett från att det regnade och var kallt. jag och melissa satt uppe och pratade hela nätterna, och hon sa vissa saker som faktiskt har gett mig lite nya perspektiv på vissa saker i livet. hon berättade bland annat att hon har en bild på sig själv som barn på väggen (och inget barn var sötare än vad melissa var när hon var liten!) som hon tittat på och tänkt på allt dumt hon gjort, och lixom tänkt "varför gör jag såhär mot den där lilla flickan?" och dagen efter det hade hon gått till skolan i mjukisbyxor och osminkad. "..och då kände jag mig lycklig."
jag ska också sätta en bild på mig som barn på garderoben eller något. har redan en på mig och anders när vi sitter på en brygga på vrångö. den är söt. men jag vill ha en mer klockren bild, när jag ser riktigt lycklig ut. så pass att jag kan börja gråta när jag ser på den. då kan jag förstå allt dumt jag gör mot mig själv, mot den där lilla flickan.

jag ska plugga resten av kvällen, så bli jätteskönt när allt är klart. längtar som fan till sommaren. längtar till och med till att åka ut på landet i sommar, chilla vid vattnet och fiska och sånt. men men, borde fixa saker nu, så puss.


hoj hoj

jag är sämst på att blogga, men men, nu sitter jag här i alla fall. vilket jag egentligen inte borde med tanke på att jag ska åka till landet snart och borde packa lite mer. det ska bli jätteskönt att åka dit, jag och melissa har laddat med lite fjortisdricka så det kommer nog bli asmysigt, som vanligt.

jag ser fram emot ikväll. jag blir glad av att vara tillsammans med min släkt, för jag älskar dem, och de älskar mig. halva mig säger att det kommer att bli asmysigt, andra halvan säger att vi kommer bråka och såra varandra, och så vidare. saknar mormor och morfar på landet. mathilda och anders också. tider förändras.

var på rix fm festival igår, btw. det var asssnice, bortsett från några mindre (som för mig är stora) problem. för privata dock för att skriva här, men är du tillräckligt speciell och intresserad så är det väl bara att fråga mig. jag är ganska öppen, om jag vet vem jag berättar för. men det var ju inte det jag skulle skriva om, skulle skriva att jag såg BWO igår. alltså hur pinsamt det än är, så älskar jag dom, och kommer alltid ha en crush på martin rolinski. när de kom ut på scen så skrek jag och hoppade upp på lejonet på statyn så jag skymde BWO för alla fjortisar. sjöng med allt jag hade. åh det var så underbart <3 hela kvällen var underbar, bortsett från det där privata. eraajka & andrea var sämst mentalt stöd (de gjorde det för mitt eget bästa, hahaha. diskretast är de också!) men LAW YAH tjejer! :*

nu är det bäst att jag fixar till mig lite, packar det sista och dricker en kopp till kaffe.
så peace allihopa, sakna mig!

du och jag baby

kom hit istället
jag bangar inte
men kom då?
det går ju inte
varför inte?
går inga tåg
juste. fan.
mm
du borde gå hit.
jag skulle inte komma fram
joo:D gå nu

<3


egocentrisk

har suttit inne på nelly.com och kollat bhar, klänningar och smala modeller. jag vill också se ut sådär, som en sån där som passar i alla kläder. jag vill gå ut och köpa kläder, och smink, men sorgligt nog har jag blivit sjuk. (seriöst, har haft feber i tre dagar och ska till närakuten ikväll för att se om jag har streptokocker eller nåt liknande)
men för att muntra upp mig själv ska jag ha på mig mina smaljeans och högklackat, jag menar allvar med att höga klackar ger självförtroende. tyvärr gick paulinas hälsena också av på grund av att hon gick för mycket i klackskor.. hon är mitt skräckexempel och får mig att inte våga ha på klackskor för ofta.
jag ska städa mitt rum snart. "du känner dig fin om du har fint runt omkring dig." så jag känner mig ganska ful i mitt ostädade rum. jag lyssnar på the beatles, på de få låtar som fortfarande fungerar på min dator. ska lägga in hela min käre fars beatlessamling på datorn, en vacker dag då jag har tid och ork.

känns förövrigt som att alla är väldigt deprimerade just nu. jag orkar inte det, man blir deprimerad av att andra är det. deprissioner smittar. fast ända anledningen jag är deprimerad nu är att jag vill vara i stan och träffa folk och njuta av solen och omgivningen och vårat älskade stockholm, men måste sitta inne för att jag är sjuk.
jag ska bli bättre på att uppdatera min blogg, men eftersom jag håller så stor del av mitt liv privat så verkar jag bara ytlig och blåst när jag skriver. inte så djup och svår som jag egentligen är. åh systrar och bröder, det är så mycket ni inte vet. har ni sett solen gå upp över göteborgs skärgård klockan fem en majmorgon år 2005, t ex? nej, sånt gör väl bara lite halvt störda personer. fett värt i alla fall.
ska ta en cigg nu, sen städa och fixa mig. så pussss

RSS 2.0