honey, they don't know what they're doing

jag är så jävla irriterad. måste alla vara såna idioter? jag säger inte att jag är perfekt, jag stör mig sjukt mycket på mig själv också. och att bete sig som 13 när man är över 20 går mig på nerverna, det är inte ens roligt längre. orka att ha såna idioter i ens omgivning?
jag ska typ gå och lägga mig. jag är trött, och jag orkar seriöst inte just nu.

och det är vid såna här tillfällen jag är glad att jag inte har nån alkohol hemma, men är glad över att jag har en balkong. jag funderar på att göra te och sätta mig där ute och kedjeröka tills jag dör, ska ringa patrik. hejdå.

förresten så vill jag fettsuga allt på mig, och operera typ allt som går att operera.
jag menar allvar. men jag dör nu, hejdå igen.

kaffe och cigg

jag gillar ingenting alls.
eller egentligen gör jag ju det.

men just nu gillar jag ingenting alls. mamma jag orkar inte, orkar inte, orkar inte.

jag vill också flytta till jädraås.
eller så vill jag bara ha några chilldagar hemma, jag är mer trött efter lovet än innan. jag är fett sliten. michaela skickar massa kedjebrev till mig hela tiden, orrrrka. jag vill bara sätta mig någonstans och dricka kaffe (eller öl, eller vodka, eller vad fan som helst) och kedjeröka tills jag dör. i alla fall tills jag slutar vara på såhär dåligt humör. men jag antar att jag måste sova. jag vill åka till finland, eller göteborg. jag måste bort härifrån ett tag, jag har velat åka bort i typ två månader och ingen vill följa med. men jag måste verkligen sova. pussen

puss

sitter hos patrik. han och ani gör sig iordning, men jag orkar inte. ska åka hem snart och duscha och byta kläder innan jag drar till stan och träffar dom och resten av stockholm. jag är stressad.
jag vill inte börja skolan, jag vill också börja jobba. sen vill jag byta skola också, jag fattar inte varför jag valde skola i täby när det tar 40 jävla minuter att åka dit.
men aja. ani vill ha datorn och hon tjatar så mycket att jag vill skicka ner henne till göteborg :( (älskar dig gumman :))

nytt år

2008 - stockholmarnas år. gillar det :)

jag orkar inte reda ut all skit i mitt liv, jag nöjer mig med att bara ha roligt och skiter i resten. jag ska ta det lugnt med alkoholen, börja dricka mindre. (nyårslöfte, som jag kom på efter nyår) när jag ska börja dricka mindre vet jag inte, antingen när skolan börjar eller när jag hittar ett annat intresse. jag är tragisk.

jag orkar typ inte skriva i bloggen. och nu ska jag gå och nattäta. puss     

RSS 2.0