break your bones, all along

jag hatar att malin får gå igenom så mycket. jag förstår inte varför det är så, att hon måste ta svårare och svårare grejer hela tiden. hon är fan bara 16 år.. det är inte lätt att bära så jävla tunga saker, och det ända man ska behöva göra som sextonåring är att vara glad och må bra och ha roligt och sånt.
jag och paulina har partat fyra dagar i rad nu, det har varit kul. jag skulle inte banga på att fortsätta med det. men fan, det är inte hälsosamt, det känns redan som att jag har gått upp några kilon efter allt jag har druckit och ätit de senaste dagarna. det äger att vara göteborgs/finlands-alkoholist. skulle jag dricka varje dag här hemma i stockholm vore det fan illa.. haha. nä. det vore ganska nice. (men inte så nice att jag dricker varje dag "ah, aaah?")

jag är förresten, på tal om göteborg, jävligt glad över att jag känner alexander så bra som jag gör, för han är en trevlig och rolig person, och det är inte alla som får chansen att se det eftersom han inte tycker om så jävla många människor och inte är särsilt social. han tycker bara om de "han måste tycka om"
paulina tycker han ju om, för de är ju kusiner. jag vill att han ska tycka om mig också. och jag antar att han gör det med tanke på att jag var ensam med honom i måndags och vi hade kul.
vad jag ville komma fram till är i alla fall att jag är glad över att ha fått chansen att lära känna honom och umgås med honom, för det är det inte alla som har. och han skyller på sitt stjärntecken, haha. för han skulle ju lika gärna kunna tycka samma sak om mig som han tycker om alex. jag är inte direkt som alex då, men jag och alexander är typ inte lika någonstans. (och alexander och alex är typ inte heller lika någonstans, eller va? eller vavava?) jag tycker att han har smarta tankar och jag är faktiskt intresserad av det han säger.
just det är faktiskt ganska intressant, att han inte bryr sig om typ någonting jag säger, eller några låtar jag vill spela för honom, eller några bilder jag vill visa för honom, eller liknande. han säger det rätt ut "jag är inte intresserad" trots att han sagt det sådär tio-tjugo gånger på de gångerna jag träffat honom så går det in och ut och jag sitter där och tvingar honom lyssna på allt jag har att berätta, det jag berättar är förresten bara skit, stackars alexander.
sen drev han med mig, och berättade något så ointressant som (fan, nu måste jag berätta vad han berättade, att han är född kvart i tolv.. eller kvart i elva, han kommer inte ihåg, den 28 september, och är våg, aa och så vidare..) aja han pratade i alla fall om det, och jag ställde lixom följdfrågor typ.. omedvetet. och han ba "Åh herreguud, säg inte att du är intresserad?!" på något sätt vart det ett pinsamt läge att jag inte förstod hans.. ironi? eller vad det var.. något liknande.. men samtidigt vart jag ändå lite stolt över mig att han kunde berätta något sånt och jag ändå satt och lyssnade. offtast blir jag kax när folk pratar om ointressanta saker.
stas har sant. jag har blivit en pussy som kan gå ut osminkad och springer fram och vill krama alla som står och kramas. jag borde ändra stil. funderar faktiskt lite på att klippa lugg, ska prata med paulina. hon tjatar en del om det. noppa mindre ögonbryn håller jag faktiskt på med. jag borde bli kaxig igen.

-

293049-3

<3
morfar: jag tycker i alla fall att du är den vackraste som finns.

idag känns det ganska bra. jag förbannar inte göteborg lika mycket, jag anpassar mig istället till att mina göteborgskompisar faktiskt inte har tid.
måste in till stan idag, ändå, köpa cigg och grejer. så då måste alexander följa med mig (han bor ju asnära den affären jag köper cigg i också, så) egentligen är han också upptagen, hans morbror och hans morbrors fru skulle komma och sånt. jag pratade med matilda också, ska ska antagligen träffa dem på fredag. det vore trevligt, de är så söta. jag blir så jävla sällskapssjuk här. och var ensam hela dagen igår, utom att jag pratade i telefon en del med malin. och med erika. "jag trodde jag skulle vara hemma snart, sen busschaffören ba: nu är det bara 3 timmar kvar till stockholm" haha jag saknar erika. jag är fortfarande lite sur på henne, för att hon inte följde med till göteborg, men framför allt för att jag har så jävla tråkigt. varför ringer inte alexander mig? han skulle ringa. klockan är fan halv fyra typ.. vafaan.. känner mig som en hund, men måste fan ringa honom snart. bangar han kommer jag att bli arg igen, för jag pallar inte åka ensam till stan och köpa cigg.. alltså, ärligt, 6 av de 10 personer jag känner i göteborg har inte tid med mig. (den meningen lät inte korrekt, men jag orkar inte rätta mig själv) har inte alexander tid så 7. de andra 3 personerna har säkert inte heller tid med mig, men har inte direkt lust att ringa dem och träffa dem. illa. fan. haha ^^ vore enklare om erika eller paulina var här. men paulina kommer ju imorgon, fan vad jag längtar tills hon kommer. då blir det party på 3,5or! jävla linus också, som inte svarar på mitt sms.

ska gå och dricka kaffe nu. sen kanske ringa alexander. skriver säkert mer sen, har ingenting att göra! puss


16:30
alexander har ju då dissat mig, och åkt till styrsö. och inte sagt något. jävla glenn.
som tur är så känner jag en snäll glenn som heter matilda, jag tvingade henne till stan genom att säga att jag bjuder på fika och cigg haha.
förresten så kände jag mig smal idag, första gången på hela sommaren, jag vet inte vad det var, men jag såg smal ut i alla fall. inte har jag ändrat något på mina kostvanor och sådär, det måste nog varit spegeln. ändå. måste fråga om vi har en våg här ute.. haha. tror inte jag har gått ner något, vet inte hur det skulle gått till eftersom jag inte motionerat något eller ätit nyttigt eller något sånt. det äger, haha.

gbg

jag är i göteborg. hade askul med alexander idag, var glad att han var snäll mot mig och inte var sådär.. som jag trodde att han skulle vara. jag har saknat honom och har inte umgåtts/pratat med honom sådär ensam på säkert över ett år, om man räknar bort den gången han tog han om mig senast jag var här och var full. då pratade vi en del, men det var ju bara fyllesnack med tanke på att båda var fulla. nu kunde vi prata om gamla tider och om hans drömmar och sånt.. kändes bra, trodde inte att han kunde öppna sig sådär för mig längre.

däremot är det ganska jobbigt också. känns som att komma tillbaka till dit vi slutade sist, att vara bakis och ha ångest över mina misstag på fyllan och sådär. eller asså nu ångrar jag ingenting, utom att jag tappade min plånbok och såna saker, men det känns ändå inte bra. det gör verkligen inte det.
och jag tror att jag kommer ha jättesvårt att sova, sov så förbannat dåligt senast vi var här. berodde ju delvis på att jag var full varje gång vi skulle gå och lägga oss men ändå.
 (det hjälper inte att jag är nära på att ringa/träffa christoffer och då vet jag inte vad som kommer att hända och sen kommer jag att få sjukt mycket ångest över det efteråt.. förresten har jag redan ringt honom och han hade inte mobilen på)

fan. orka det här.
imorgon ska jag förhoppningsvis träffa shadi. puss


sensuelle

sensuelle

fan

imorgon åker jag till göteborg och alexander svarar inte i telefon. jag vill träffa honom och prata med honom, han kommer att bli arg. han är redan arg på mig. jag vet inte ens om han fortfarande är i usa eller om han har kommit hem. fan. "han vet inte vad ironi är, linnea" jävla göteborg. vad ska jag göra imorgon? inte så jävla kul att hänga på vrångö med mina föräldrar och min morfar som inte ens kommer låta mig gå ut för att röka.
jag ska ha med min laptop i alla fall. fan, jag har inte ens packat.. "jag vill knaaarka"

jag lyssnar på alice in chains, har inget att lyssna på asså. jag gillar typ inte ens alice in chains. illa. (fast att jag lyssnar på dem nu är ju ändå ett bevis på att jag gillar dem, ursäkta, jag är störd. orka mig)

och det värsta är att mina problem är så små, de är så jävla små och obetydliga när man jämför med andra, det stör mig verkligen att jag sitter här och är arg på att jag kanske inte kommer att ha något att göra imorgon eftermiddag, medans folk svälter och så, jag är jobbig. orka mig. 

"jag vill vara som dig"
"nej, var dig själv då kommer du långt"
"beror väl på ens personlighet?"
"jag vet, men du är fin"

jag funderar på att ringa matilda och fråga om de vill fika/öla med mig imorgon. tror nämligen inte att alex och daniel är så på att träffa mig ensam, kan ju ringa de om matilda och ebba bangar.. fan. jag vet inte. orka det här.

ska träffa farida sen, det känns bra i alla fall.

-

min mamma är arg på mig för att jag röker. jag ljög och sa att jag inte hade rökt idag, så hon har peppat mig till att inte röka på resten av dagen nu. jag hatar att hon inte förstår, jag röker fan inte bara för beroendet, jag röker för känslan och för att kunna slappna av. och lixom "vad skulle jag göra om jag inte rökte?"
det är ocoolt att röka. jag kommer ihåg när jag slutade, jag kollade på människor som rökte med avund, så nu uppskattar att jag "får" röka, med tanke på att jag "inte fick" då jag slutade.
mamma säger att jag ska ta en dag i taget. och att jag kan få pengar för det. känns inte bra att få pengar av en sån anledning när jag ändå vet att jag kommer att kommer köpa cigaretter för pengarna. jävla liv. jävla cigaretter.
jag får dåligt samvete också, för mig själv, när jag röker för mycket. om jag röker mer än ett halvt paket om dagen (försöker mig hålla på ett halvt, och det är för mycket det med!)

jag har en del pengar i alla fall. jag vet inte var de kommer ifrån men de är där i alla fall.
i göteborg kommer det säkert bli allderles för mycket rökning, då man festar och så.
hoppas det blir fest i göteborg, känns som men "vad ska vi annars göra?" 

fan. det känns inte bra. jag har lust att rymma till typ holland och skita i det här jävla landet. 

det låter typ som att jag är deprimerad, men det är jag inte. massa saker känns illa, men jag mår bra. puss 

RSS 2.0