FRANCE

jag åker ikväll. har inte lust längre. mor min skriker på mig. jag är förkyld.
min kusin har fått en baby, en liten pojke. lite gråtvarning på allt.

jag är bakis.. det är nog största anledningen att jag inte har lust med frankrike ikväll. hade ångest hela dagen igår.. pga blabla, sen helt plöttsligt så var jag och patrik påväg till maskerad. vi var utklädda till transor, men jag såg nog mest ut som en tjej/hora. jag drack lite. jag åt chips, ångest. jag drack lite till. alla var fulla. sedan drog vi till fridhemsplan, kändes viktigt att träffa jiimmie och ragna när de för en gångs skull är i stockholm. då hade jag druckit ganska mycket. så fort vi kom in på olivias fest blev alla utslängda, eller nåt sånt. jag förstod inte riktigt vad som hände men stämningen var ju sämst. vi stannade där en liten stund i alla fall. sedan när jag satt på busshållplatsen påvägen hem kände jag hur ångesten släppt och jag mådde bra igen. men nuuu, nej tack för att stanna i sverige men nej tack för frankrike också.

måste packa klart nu, mamma lackar.

misslyckande

SÅ TOTALT JÄVLA OINTRESSANT !

jag gjorde en cappuccino, skulle hälla socker på skummet. vad tror ni sockret var? ja, salt.

blir hötorget nu. gissa om jag orkar. bye

sämst

det förvånar mig hur en människa kan komma en så nära inpå livet att det kommer stunder då man känner att man skulle kunna berätta saker man trott att man aldrig mer skulle nämna. men ja, vad gör man, livet är fullt av överraskningar.

hamnade på fest i råcksta igår, efter att vi hållt på med dumheter. hade mått kasst hela dagen, och att festen sedan var full med fjortis tjejer var ju droppen. stod inte ut, drog nästan på en gång. sen idag  - vadå söndagsångest?

HELG

var hemma hos någon sebastian i råsunda igår. spelade ölspelet & drack dompa. mmmm. jag hade humörsvägningar, det var sjukt, skrattade ena sekunden, skrek andra. vilken fylla, väntan, kyla. var lagom bakis idag när jag fikade med rebecca. är på g ut igen nu i alla fall, börjar med mammas konsert, sedan fest i nån random tunnelbane-förort. pusssssy.

onsdag

dagen var helt okej. skola + stan med fredrik. han köpte en lysande orange plånbok i typ plast, själv letade jag efter en plånbok överallt men hittade ingen. kändes ganska ledset. så jag går med min lilla blommiga portmonnä med pengar, och "auto girl"-fodral med alla kort. alla kvitton ligger löst i väskan. jag hatar det! jag minns för två år sedan, då hade jag en jättefin plånbok som jag fick när jag fyllde år av paulina. den var leopard, och lagom stor. men den tappade jag i göteborg när jag roade mig med folköl och christoffer. det sved! :(

släkt<3

är hemma en snabbis, ska iväg snart igen.

men, för att skriva lite om helgen. det händer inte mycket på landet. det ända som finns att göra är att fiska (vilket det var för kallt för), åka till konsum, äta, dricka och röka. och gå ut med hundarna, men det orkar aldrig jag och melissa göra. vi satte oss på verandan istället och drack vin och hade djupa samtal. efter varsin vinare kom vi på hur mycket vi saknade våra pappor,så vi gick upp till dem och grillade marschmallows. de satt där, ungefär lika påverkade som oss antar jag. det var en känslig kväll. jag är så glad att jag har dig,melissa. orkar inte tänka längre än att jag vet att jag har dig. kusin.

ja, har inte tid med mer. skriver senare om jag känner för det, ska iväg till tandis nu. och sen till stan med lite people. puss

livet

det var landet i helgen ja. underbart. men nu är jag hemma igen och det är slut på det roliga. skoja bara, ska fixa mig nu och sen träffa rebecca + people och dricka drinkar @ någons place. puss

klokt

"I allways tell the girls to never take it serious, 'cause if they never takes it serious they'll never get hurt. and if they never get hurt, they'll allways have fun."

no one can get in the way of what i feel for you

kom hem nu. fikade med jenny, fredrik och patrik. älskar att de får mig att må så bra. har träffat musse och lite annat people också. sedan tog jag och patrik en promenad hem från t centralen, blev ju ingen träning idag så kände mig tvungen. han är bäst på att promenera med, och bäst på att umgås med. det kommer nog sluta med att vi gifter oss, eftersom vi har samma stil när det gäller killar - såna vi inte kan få. varför ska man alltid sträva efter det bättre? kan man inte bara nöja sig? nnnej, nu för tiden blir man inte nöjd. i alla fall inte i den här åldern. det finns ju alltid någonting som kan bli bättre. men.. puss på mig och patrik.

explotion

igår fyllde min mor år. vi åt på grappa, det var mysigt. har inte varit ute med familjen sen någon regning kväll i somras när vi var på hirchenkeller. i alla fall, tog en promenad hem, och i korsningen torsgatan/karlbergsvägen fick jag en jättekonstig känsla. fastnade verkligen i ögonblicket och tanken slog mig att mamma inte alltid kommer finnas där för mig.. låter ju jättetöntig som skriver det, men det kändes så sorgligt. var antagligen för att jag och pappa besökte morfar tidigare under dagen. han låg och kollade på mig, pappa läste en dansk neger. vi skrattade, men hans livssituation är sorglig.

men tillbaka till verkligheten - ska till tandläkaren, sedan fika med fredrik, jenny och patrik. kanske träna också om jag orkar. eller så blir det en långpromenad. måste rusa. puss

RSS 2.0