mjao

man behandlar fan inte en tjej sådär. jag förlorade jävligt mycket respekt för dig där.

jag lyssnar på red hot chili peppers - live in slane låtar på youtube och ser faktiskt fram emot julen lite. eller ganska mycket. ska vara hos morfar, och sedan ska jag till minneslunden med malin. så håkan slipper vara ensam. om malin känner att hon inte orkar gå dit kommer jag antagligen gå dit ändå. det är han värd.

imorgon är det skolavslutning, och på fredag ska vi fira av erika, och jag satsar på att bli full. fjortis som jag är skriver jag det här i bloggen också. (ursäkta) otherside. jag dör, älskare.

"jag älskar dig vill du ha mig?"

yeahyeah

åhh

jag blir så arg på mig själv. jag har typ gått upp i vikt.
jag har inte skrivit på ett tag för jag har inget att skriva om, det händer ingenting som är värt att skriva om. jul snart.. fyfan. utan mormor. fan då.

men hm. eh. hejdå så länge

glad idag

jag älskar att det inte är nån snö ute, jag älskar att jag ska få träffa hela släkten (inklusive matilda!) på julafton, och jag älskar att jag fyller år på söndag (jag hatar födelsedagar) och jag älskar erika och jag älskar alice in videoland och jag älskar att pappa inte är hemma och jag älskar att jag ska se fight club ikväll och jag älskar att jag ska till läkaren imorgon (varför får vara hemligt för alla som inte känner mig tillräckligt väl) och jag älskar att melissa och jag ska till vätö, och jag älskar att malin får mig att överleva, jag hatar att paulina klagar på att jag inte är som jag var förut, men jag älskar henne ändå för hon är så söttt, och jag älskar att jag bor i ett i-land och inte ett u-land. jaao. puss på allt <3

äntligen

jag har bestämt mig för att bli positiv.
i alla fall dölja mina negativa tankar.

mamma vägrar hjälpa mig gå ner i vikt, istället köper hon hem kakor och ger mig pengar till mat och fika. by the way så borde jag gått och laft mig för typ två timmar sen. så byeee.

RSS 2.0