rip

bilden baxad från lilly.

alltså, ja fett sad att jacksson är död. vi har sett det och vi har gråtit över det och vi hyllar honom för allt han har åstadkommit och hur kärleksfull han var osv(jag tror inte heller att han var pedofil). men jag blev så irriterad när jag såg den här bilden, okej att hans läkare kanske gjorde något misstag men inte direkt så att han menade att ta livet av honom, please! jackson blir inte direkt mer levande av att ge skulden till en stackars läkare som antagligen redan lägger skuld på sig själv. nej fy. låt honom vara död och lyssna och uppskatta hans låtar istället.

jag är redan såjävlaarg på en annan sak, men den orkar jag inte skriva upp här. bye

tear me open and suck my scars

püss på stas, malin och ajse.

jag mår bara bra. är ovanligt nostalgisk nu för tiden, och har för mycket förväntningar på framtiden. ska sova nu, stan med moor min imorgon, och stas och kanske underbara kusin.
borde väl berätta en historia så att min blogg blir intressantare.. men tänker mest på syren och verktygslåda (de som känner mig förstår exakt haha yea) typ. skriver nån annan gång.

jag drar till landet över midsommar. blir underbart



yea

köpenhamn någon? kostar typ 1200 fram och tillbaka med tåg.

knark är bajs

jag var bara besviken och förvirrad.
tänker man inte efter, så mår jag riktigt bra.

ur funktion

här sitter jag och bäddar såren med salt.
vad är det för fel på världen?
inte konstigt att man blir bitter.

ska träffa ppppppppaulina. bäste vännen min,

nö :'(

yesterday you told me about the blue blue sky

det är lättare att vara arg än ledsen
men idag är jag inte ens arg. what's wrong with me?
jag ska bli normal. fo'real.

vad är det som gnager mig?

skrattarfaranrättuppiansiktet.

jag försöker undvika. det är mitt problem. balle och jag, vi är lika.
fast jag är nog ganska mycker jobbigare när det kommer till killar. värsta ormbunken
efter två dagar blir jag osäker
haha åh saknar.. två stycken
hahahah
skrattar faran rätt upp i ansiktet igen
(malin och jag planerade att börja varna killarna vi träffar genom att säga: lämnar du mig gör jag ditt liv till ett helvete)

btw, sa limpan att för varje tio kilo en kille går upp så krymper penisen med en-två centimeter. haha, allts, storleken gör skillnad. eller?

it's alright ma

hittade en jätteonödig fakta någonstans, nämligen att den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord. creds till mig som dricker lika mycket kaffe som jag röker cigaretter! jag trodde inte det var något att skryta med men, nu jävlar.

har haft en trevlig helg (bortsett från ett sjukt idiotiskt samtal på fredagseftermiddagen). men, umgåtts med massa underbara människor och sluppit sova ensam :$ crazy bitch-disease som jag har slänger jag inte ut torkade syrener från mitt rum, och inte byter jag lakarn. tvättar mig gör jag dock, så bli inte oroliga.

ja, men, jag har fyra lägenheter att bränna nu. satte och gjorde planer med mamma idag, hon sa att hon blev rädd för mig, och frågade om hon fick använda mina idéer i hennes roman. jag är stabil. haha skoja. jag har aggressioner, alkoholproblem och dålig självkänsla. men jag tycker om mig själv hyffsat mycket. tycker mina svagheter är charmiga. förstår inte varför inte alla gör det?

g g g löm inte att jag är väldigt självironisk.
puss


somtimes you can't make it on your own

alltså bokstavligt
jag typ dog för dig
du typ bara stirrade på mig

RSS 2.0