*vågar inte kolla mitt horoskop då det med risk kommer att förstöra mitt humör resten av veckan*

Lite roliga pix i brist på godnatt visa.

mafiabossen & hans hoes

Wanna go for a ride on my broom broom?



Rädd att jag ska klanta till det & fastna i sängen i en vecka av skam. Jag är så dramatisk. Känns som att det antingen kommer att gå som en dans på rosor eller som ett steg närmare att få ett helvete på jorden. Ska möta P på dagen och kanske tigga till mig ett par bekväma skor och lite självförtroende. Egentligen är det inte så svart-vita kontraster mellan om det går bra eller dåligt, ska ha hemma spa ikväll så jag somnar som en prinsessa och vaknar som nyfödd.
<3

Drömmen slog in

DÖR.

Verkar som att det löser sig nu. Hoppas verkligen det.
Alla killar kan fortfarande dra åt skogen.
Men jag dör lite grann av lycka.

Festa med världens bästa kusin nu. PUSSSSS

Sometimes you need to start all over again in order to fly

Killar i allmänhet har ingen walk of shame, utan walk of YES I DID IT!

Borde sluta använda facebook. Kommer sakna.

Vill gå i celibat. Önska mig lycka till! Hatar killar i allmänhet.
Plz, I need help fast?

NO BULLSHIT

Jag är lite intresserad av en kille, sa jag till min vackra kusin Mathilda när vi var ute på landet för ett tag sedan, men han visar sig redan vara ett svin. Trots att jag inte kände honom då. Varför väljer du ens att fortsätta intressera dig av en kille du redan vet kommer vara ett svin mot dig senare? Frågade hon klokt, och tankeställaren fick mig att radera hans nummer och inte kontakta. Stalkade halvt på facedrop och såg idag att han faktiskt var förlovad på riktigt, han som sa att det bara sa att det lät kul på statusen på facedrop. Fan tänkte jag, vilken otrogen jävel. Och är glad att Mathilda fick mig att tänka efter innan jag började bry mig om killen. Måste sluta vara så sadistisk i mitt val av killar.

Paris är bästa pepparn. Bryr sig o säger jag är grymt hot brud. Att snusmumriken inte är värd mig. Och jag tänker, sant sant. Kanske man ska gå i celibat och älska sig själv istället för att fuck sig själv i huvudet med dumma män?



HELLRE DÖ STÅENDE ÄN ATT LEVA PÅ KNÄ

Jag uppskattar att det är någon som säger till mig att hon vill slå in pannan på den kille som utnyttjar mig. Mina andra vänner är väl immuna mot mitt klag då de vant sig efter ett år och bara suckar. Skönt att få utomståendes perspektiv trots att det är negativa kommentarer.

Firade av bästa Melissa igår :)

p.s http://whatcourtneyworetoday.com/

LIVING LOVING MAID

Igår skulle jag festat loss med Ozzy Osbourn, men han kom såklart inte till efterfesten på café opera. Satt med Paris och jäspade åt Mange o Jonas-look alikes.

Idag överväger jag att skicka in en intresseanmälan att bli strippa på Privé.

Imorgon börjar allvaret, då fyller Melissa 18 & jag ska anmäla mig till ett möte kl 8.00. Så tidigt har jag inte varit ute sedan hemvägen från en efterfest för någon månad sedan. Det är dock skillnad. Tror jag bangar utgång ikväll.

VÄRLDENS BÄSTA SLÄKT <3 :)


RANDOM GAMLA PIX

Jag och lill-tindra. Jag var såklart fashionista med blondt ytterhår och mörkt underhår. Underhåret + utväxten är min naturliga hårfärg. Kollade för mycket på the simple life...

Tog mitt förnuft i fånga och färgade tillbaka till min vanliga hårfärg. Den tiden sminkade vi oss i tre timmar, oavsett hur vi skulle spendera dagen. Min urrigning + mage. Älskade att visa magen.

Jag och Melissa på landet

Lill-Melissa badar :)

Målar huset på Vätö.

Tindra på kräftskiva,

Jag i kungsträdgården

Jag och Jenny i Göteborg.

Jag som barn haha.

RYMMER

Min oberoende natur har ingenting gemensamt med den hårt arbetande *****. ***** vill ha ordning och enkelhet, medan jag letar efter spänning och nya upplevelser. Båda är intellektuella till sin läggning, men trots det krockar ofta deras åsikter med varandra. Jag vill utvecklas, är extravagant och vårdslös med pengar, medan ***** vill ha trygghet och ett enkelt, ordnat och opretentiöst liv. Jag anser att den blyga och tveksamma ***** sexuella attityd är ganska pryd och kommer därför inte att stanna länge.

 

Stod utanför Limpans jobb imorse i sundbyberg imorse. Såg "Dagens limpa - 2 för 29" och tänkte, att det var väldigt billigt för två så fina tjejer som oss. I fortsättningen ska vi diskutera priserna.


RSS 2.0