puss

"Hon frågar ibland vad han tänker på. En gång svarade han att han tänkte på att göra slut, att han funderade över om de verkligen var gjorda för varandra, han ville vara för sig själv. Egentligen tänkte han på något helt annat, något om hur han skulle kunna skriva en formel för lösningen av Rubiks kub. Hon grät hela dagen och han njöt av hennes otröstlighet, hur hon kliade sig fast, bankade på honom och sa att han aldrig fick säga så igen."

- Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

du är en levande snetändning

är på bättre humör nu än tidigare idag.
var och träna med erika, sen fikade vi.
jag är i desperat behov av pengar just nu. nästan satt jag horar mig.
(men skulle nog inte sjunka så lågt, vilket är synd med tanke på
hur mkt pengar det finns inom horvärlden)
men åh

haha. jag ska sova typ.
hejdå. pussss

the sun is out but i'm not there

varför finns det så jävla mycket idioter? och varför måste folk ljuga?

jag vill ha en kille med tatuering på halsen och tungpiercing.
jag längtar bara tills vi åker till göteborg, jag orkar verkligen inte stockholm. egentligen vill jag åka till london, bara vandra ute hela dagarna och kvällarna och äta ute och bara ta det lugnt. och inte få några jävla sms eller telefonsamtal. se dig för lillebror, här kommer lyckan. men ingen vill/kan ju hänga med till london.
(och jag var SÅ JÄVLA NÄRA på att hänga med en totalt okänd person till typ finland, men nu är jag arg på den personen så tänker fuck heller följa med den personen till finland eller italien eller vad som helst.)

men jag ska ut och träna nu med erika, fridhemsplan.
har knappt vart ute på två dagar.
puss

"jag älskar dig också.. men inte så mkt"

image10
lite uppdatering på mitt utseende.
bilden är gammal, men vad gör det.
jag hatar förövrigt foton på mig själv.

takida - curly sue

nostalgi

jag försöker så jävla mkt.
men jag tänker tillbaka på barndomen, tänker på sommaren och picnic med melissa en meter från huset. simpan. varför kan inte allt vara som då? varför kan inte jag fortsätta ha såna små bekymmer som att råka sova för länge och missa sommarmorgon. och rädslor som att inte våga hoppa från trampolinen i bajviken. det bränner och gör ont i hela mig. jag önskar att det var så nu också. jag blir nästan gråtfärdig, haha.

vad har hänt ?
vi är inte samma personer längre.
och jag allvarligt talat saknar de tiderna som fan.
jag har vart så jävla deppig på sistonde. bröt ihop flera gånger förra veckan. jag vet inte vad det är. jag orkar inte veta. allt känns som ett krig, och allt går ut på att komma bort från verkligheten. jag är inte lika seriös som jag låter. haha. men jag får så dåligt samvete. alla som bryr sig om mig, och är snälla mot mig. varför gör jag sånt här?

jag lyssnar bara på massa deppmusik också. och lite bob marley. orkar inte annat.
jag borde förövrigt gått och lagt mig för två timmar sen. det suger. jag hatar folk som inte ringer tillbaka när de säger att de ska göra det. peace :*

RSS 2.0