Butterfly


Vet inte om mina känslor menat allvar när jag blivit besviken då folk trott på mina skratt och leenden, istället för att se in i min själ o förstå att jag var ledsen.


omg


Tycker Scarlett Johansen är så otroligt vacker. Speciellt i D&G reklamen men annars också.


-

Vem ska man behöva dejta för att få en natt på Clarion Hotel Sign ? Så jävla snyggt jag dör . Fyller år snart .. oki


-

our misery runs wild and free

DDDDDDDDDDD


Kloooka ord!

Tror ? Nej du gumman jag vet att du är vacker . Bara det att killarna tycker att dom är så snygga att de faktiskt får självförtroende . Men sanningen är ju faktiskt så att dom vet inte vad de går miste om , Speciellt inte en så snygg sexig och vacker tjej som dig tro mig då är dom inte värda dig för fem jävla öre glöm inte det . :D <3


SANNING

Blir irriterad över att jag de senaste fem åren har trott att jag inte klarar av någonting, inte en enda dag, en enda rast eller en enda lektion utan en cigg. Inbillat mig att jag rökte för att klara av den psykiska pressen i vardagen, medans sanningen var att det var ciggen som utlöste den. Nu har jag slutat röka och visst har jag abstinens och mår sjukt dåligt för att jag är beroende av nikotinen. Men den psykiska oron jag bar med mig varenda dag den börjar långsamt försvinna.

LetsDoDiiis Alriiiite


aaaaaaaaw!

<3


Vänskapen blir ju inte starkare om man tiger

Jag: Jag saknar de gamla tiderna då du brukade komma hit lite då och då, och jag mötte dig alltid på centralen och var alltid så glad att se dig. O åkte till Göteborg och mådde skit och fick tårar i ögonen och en klump i halsen när jag såg dig för då visste jag att allting skulle bli bra.. Och försvarade dig till det yttersta när någon snackade skit om dig. Jag vill inte höra vad du har att säga och jag bryr mig inte! Sa jag. Men tider förändras och jag antar att jag är sentimental för att jag har haft så tråkigt idag o livet smakar skit o ska jobba imorgon .. Men en sak ska du veta och det är att jag saknar dig och älskar dig otroligt mycket . Även om vi är olika så är vi så lika. O fastän tider förändras har kärlek varit densamma sen stenåldern och vänskapen den viktigaste.
Ani: Älskade vackra du, nu fick du mig att börja gråta på fest. Pinsamt läge! Jag önskar jag kunde förklara i ord hur mycket du betyder för mig. Jag är glad att vi har den vänskapen där vi inte ses på år och dar och ändå älskar varandra lika mycket. Vi ses imorgon kära du <3


Helkväll

Det är lördag och intressantaste händelserna

- jag satte kaffe i halsen framför kassan och var tvungen att spy upp det på toaletten (dog av skratt för jag skämdes så mycket)
- kom en norsk liten grabb o beställde "kyllingsoppa"
- Mötte bakis-Ani o hon såg deprimerad ut o sa "har fortfarande inte duschat, fortfarande inte borstat tänderna, bytt kläder"
- Lisa trodde att Sean Paul och Jean-Paul Sartre är samma person hon lär sig aldrig !

<3

Jobbar o låtsas som ingenting i helgen .


Önskelista

- En dammsugare 
- En jamaican 
- En iPhone  
- Ett liv 
- En resa till Finland


Matilda Kardashian <3

 Saknar min tjej så mycket - vaknar på morgonen och vänder mig om o kollar efter henne men hon är inte där - då tänker jag "åh nej hon ligger i ett annat rum hoppas hon är okej!" blir alltid så orolig på efterfester - men hon är inte i något annat rum hon är i skottland och jag är i sverige - och vi är inte på någon efterfest det är vardag och jag får varken jobba eller plugga så jag har skit tråkigt - kan inte ens åka till Finland för det kostar flera tusen - ser fram emot 3 saker i livet just nu nämligen Finland (men det är för dyrt) Peaches (men vet inte om jag kan gå) och min födelsedag (den kommer ju ske hur än omständigheterna ser ut)  

Ångra aldrig de saker som en gång fått dig att le

Fastän de inte är något att le åt nu . Vill tatuera mig! O vill ha D very bad  


RSS 2.0