10 min senare

paulina sträcker på sig:
"jag kan inte arbeta"
ser nöjd ut

bild för att illustrera lyckan

fullt fungerande hjärna

skriver vetenskapliga uppsatser på samhälle b lektionen.

lärare: hur går det för er?
paulina: dåligt. min dator hakar upp sig hela tiden, det går inte att skriva för det försvinner så det spelar ingen roll att jag skriver.
lärare: du kanske ska testa att starta om den
paulina: NEJ
lärare: då kanske du ska byta dator, det finns lediga
paulina: NEJ

paulina slår på tangentbordet varje gång den hakar upp sig och vägrar starta om eller byta


foot in mouth?

plz, i need help fast!

nothing compares to you

har tjatat om det förut, men SATS väljer verkligen dumpningsmusik. nothing compares to you på stretchen på shape passen och I will survive när man tar i på core passen, love hurts i omklädningsrummen och då går alla desperata dumpade tjejer igång. det måste ju verkligen vara förutbestämt också.. att man anpassar musiken för att det finns så många dumpade tjejer som vill se snygga ut för sina ex! he he. kände inte igen mig så mycket i nothing compares to you idag. blev bara glad när den kom. hälften av tjejerna på passet sjöng med. underbart! oki, men förutom det så är jag frustrerad. verkar som en man förföljer mig.. inte med mening, men ser honom ÖVERALLT känns det som. utanför bussen idag och jag bara, fan, snygg. fikade med kusin mathilda och vi diskutterade våra desperata sidor idag. det var kul, när hon var med. sen var det bara nervöst och jag är frustrerad. GLÖÖÖM!

ELLER??

mina desperata tankar: "det är inte sant att han har tjejer som springer upp och ned för hans trappa varje dag, han har väl ett one night stand då och då man kan ju inte leva i celibat.. men inte flera tjejer, det berättade ju han i höstas att det bara var jag (och hans ex) trots att jag bara dyker upp på hans trappa så sällan. och vem vill vara med honom lixom? knappt jag, det är ju han som vill ha mig och vi ska gifta oss om tio år (fastän han inte vet om det än) och han ska älska mig, som han redan sagt att han gör. och visst är han redan kär i mig redan nu, jag kompletterar honom, eftersom han redan är inne i en ålderskris och därför behöver mig (lammkött). och jag är den enda som ser att han är en stor tönt bakom denna tuffa utsida. för det är han. eller? är han?"

drömmar

inatt drömde jag jävlig dröm. var underbart glad i drömmen, men när jag vaknade och insåg att det inte var sant blev jag arg. jag har lixom byggt upp ett hårt psyke där jag ignorerar alla dåliga tankar och det går galant, tills jag drömmer onda drömmar om det jag ignorerar när jag är vaken. hur ska man kunna glömma då? men men, det har gått bra under dagen och jag har fokuserat på annat. fast jag saknar att berätta. vill skicka ett sms "jag drömde om dig" men sån tur är så har jag byggt upp ett hårt psyke som ignorerar dessa saknads känslor. ska plugga nu, drar ju snart till vätö och italy :)

lördag

trevlig kväll igår med fredrik x2 och melissa. hon åkte till vätö idag, och jag åkte hem. saknar henne redan men det beror väl på att jag saknar landet också.. men på fredag då bär det av till vätö och sen florence!

svårt att tänka sig att det är vi på bilden, så små och glatt omedvetna.

jag och matilda gick och provade studentklänningar i gallerian. lite ångest, mycket fint men det får bli lite mer träning för jag hade problem med nästan alla blixtlås. inte kul! och ikväll har jag legat i soffan och ätit popcorn och kollat på millenium med pappa. ska ta en cigg och sova nu. mys :)

veritabla artigheter


sweety

"För mitt hopp är en skadskjuten kråka,
och jag är ett springande barn,
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än,
som tror det finns någon som har svar.
Och jag springer med bultande hjärta,
jag springer på taniga ben.
Och jag bönar och ber, fast jag egentligen vet,
att det redan är alldeles för sent."

kör hårt

"jag hade skiva igår"
"jaha är det därför du ser ut som du gör?"

mmm denna kommentar kom från snygg william jag sprang på på stan efter att ha bakisätit vofflor i söderhallarna med cissi och calle. men så illa är det inte. jag är okej. nu kör jag lite cykel och core på tulegatan sedan ska jag ringa kusin och så ska världen föra oss någonstans hoppas jag! hon är snygg när hon säger "hallooo" till alla som ska gå in i omklädningsrummet på gina.

paint slår photoshop i alla lägen

kändes underbart att träna musklerna och ska försöka njuta av träningsverken imorgon. såg min gamla historialärare (ville ta ett glas vin med henne men det ville inte paulina!!) och en gammal flamma på gymmet. sån tur är såg ingen av dem mig, svettig och jävlig. mötte upp patrik och sebastian i stan. sen gick jag och patrik till en sexaffär och köpte glidmedel och sen förbi min flamma jag såg på gymmet. (vad kallar man en kille man flirtat och hållt på lite med men inte gör det längre? kom gärna med förslag, en gammal flamma börjar bli uttjatat efter två inlägg) sen köpte jag hårfärg men har inte färgat än. ska plugga och kolla på svenska hollywoodfruar.

wellll jag gjorde i alla fall en gestaltning på hur beach 2010 kommer att se ut! paulina, jag och KAJSA HAHAHA (kan inte släppa att hon gick med i teamet)

hahaha

asså det finns en team på facebook (jag <3 facebook) som heter typ "vi som struntar i beach 2010 och tänker ligga som valar på stranden" åååå fyfan vad taggad jag blev.. tycker iof redan att jag är ganska sexig men lite mer träning skulle inte sitta fel inför BEACH 2010 yes.

PLAN
:
idag shape i odis med paulina
imorgon pilates i lilje (måste ändå förbi christian) om jag inte har för mycket träningsverk, är inte van vid muskelträning, bortsett från core..
onsdag cykel och core i odis

sedan har jag studentskiva på torsdag gud vad vi ska röja :D

asså förutom vänner tror jag bestämt att träning är bästa terapin!

helgen

i fredags var jag på marie levau (?) med gamla vänner, hade inte så mycket pengar och svaga fyllor är ju lite ångestladdade men så åkte jag på efter"fest" till nån galen kille i fruängen, melissa och mathilda var där. gick hem till mathilda sen och kollade på beck och sov. nära och kära drar bort ångesten så förvånandsvärt. hade saknat dem.

i lördags gick jag på teater med lisa (sommarnattens leende, den var sådär) men det var ganska kul ändå, sedan tog jag "en" öl med lisa, johanna, sepher och marcel på medis bar & kök och blev aspackad. tänkte gå på fest hos putte där mina gulliga kusiner var men det hade nog slutat olyckligt med min alkoholhalt.. smsade mycket förföriskt med en gammal flamma, härliga tider.. eller nej, men härlig kille. kom på mig själv att vara svartsjuk på tjejer han träffar :$ skäms, men lägger hellre energi på att vara svartis på dem än en viss annan röv. :)

men nu ska jag gå ut och gå, kanske köpa hårfärg och nåt annat sött till skivan. tänkte ta en långpromenad istället för SATS.. inga roliga pass och jag suger på gymmet. haha. hej då då

man får vad man förtjänar

är lite opepp på kvällen men ska ut med snygga johanna riikonen så det kommer väl snart. jag undrar om hon får upp mig på dansgolvet.. hehe.

jag hatar att jag ältar. hata är ett starkt ord, men just till den meningen finns inget bättre ord. och det är svårt att skilja på om man har riktiga känslor för en person eller om man bara har låg självkänsla eller bara ensamhetsångest. den senaste veckan har jag bara ignorerat tanken på vem som brukar ligga i min säng men av en anledning kom jag på det idag och jag blev ett med vädret och jag blir så arg för jag vet varken hit eller dit. jag vill inte säger hjärnan, medans hjärtat frågar varför jag förnekar det. eller är det bara den låga självkänslan och ensamhetsångesten? HMMM. det är en hård nöt att knäcka.

men, ska börja fixa mig. duscha, välja kläder, platta håret, sminka mig som en superstar. snart är jag ute i vimmlet igen och då känns det nog bra igen :) PUSS

lev som du lär

"I should just be my own best friend
Not fuck myself in the head with stupid men"

det är mycket nu. för alla.
läser vad jag skrev i min blogg för ett år sen. så nostalgisk att jag nästan gråter.
skrev en hemlig bridget jones-lista förra året.
"- skära ner på drickan
- sluta umgås med pundare
- sluta falla för killar jag vet bara är ute efter sex"

och ärligt talat höll jag det, och en period drack jag inte, umgicks bara med folk som fick mig att må bra och började träffa en kille som var god för mer än sex. när jag tänker på det blir jag faktiskt stolt och jag tror att jag är i behov av en liknande lista nu. återkommer när jag kommit på något bra. en ljusglimt smög sig igenom mitt mjuka yttre :) jag har lyckats förut, kan göra det igen.

FLORENCE


hemma en fredagkväll :D

beställde nyss en resa till florence så nu ska kusinerna cousins röja italien :D är så glad, det ska bli så kul! känns t om bra att vara hemma en fredag, men på grund av vissa omständigheter är det bra för mig att vara hemma. var lite socialsjuk tidigare men nu känns allt bra och tackar nej till fest :) ÅH det ska bli så skönt att komma bort och så kul att ha melissa med mig. <3 på florence :D

singing our songs


RSS 2.0