människan är en missbildad apa

jag har kommit på att jag mår bra av att stressa. alltså, jag klagar alltid på att det är mitt största problem att jag stressar dygnet  runt! men när man tänker efter, så morgnar, jag hatar morgnar. men nu när jag går i skolan, då lixom vaknar jag halv sju och tar en snabbdusch, sminkar mig och dricker kaffe och äter någonting och sedan springer jag till bussen.. sen när jag sitter på roslagsbanan påväg till skolan så har morgonstressen gått över. på bara en timme! skillnad om jag inte gör någonting på dagen, utan sover till tio och går upp och är på dåligt humör i några timmar. då är det så himla mycket skönare att bara springa iväg det första man gör, för för mig går det i alla fall över då.
pappas kompis mats-erik från norrland är här. satt och pratade med honom och pappa en stund. han är rolig, han är så lugn. varken han eller pappa är ju stockholmare, och har det där lugna i sig. till och med i det han säger. mitt i ingenstans sa han "fel går att hitta på alla, människan är en missbildad apa" och det fick mig att skratta. inte sådär hysteriskt, och inte falskt. det var mycket vågor igår i rolambsåsparken. mitt liv känns helt okej för tillfället, till och med skolan känns okej. jag ska sova nu, "lägga mig i min säng och tänka: imorgon blir en bra dag."

pussy, du äger

orkar knappt berätta om gårdagen, räcker med berätta att jag fortfarande är fyllesjuk och klockan är efter nio! hade jätteroligt i alla fall. mötte patrik idag och fikade på nåt café på hantverkargatan. satt där ett bra tag, sedan kom ajse, mattias och laura. vi satt där ett tag till, sussie och nåt ragg till henne kom förbi men drog på en gång igen, och ranja kom och stannade med oss. det var jättetrevligt. ajses kamera säger jag bara, haha. sedan gick vi till t  centralen och mötte ted och en full jocke och daniel. sedan satt vi på sandys ett tag, innan vi drog hem. chill dag! jag har varit förkyld och fyllesjuk, men varför deppa för det? jag har haft jättetrevligt idag trots konsekvenserna av min big night out igår. älskade känslan när jag vaknade imorse, jag var inte ens nere eller någonting, som jag brukar bli efter mina våta nätter. japp, men nu ska jag duscha och gå och lägga mig.. pussi

desperata ögat

alltså vem har inte typ gått på stan och typ spanat in alla som ser någorlunda okej ut och tänkt "ghuuue va het"? jag sticker in ett finger i patriks mage eller griper tag hans hand.. han tror att det är nåt viktigt, och får ont i magen. men jag har kommit på att jag inte behöver någon man i mitt liv, egentligen, alltså att vara kär i. jag har ju patrik, han är mannen i mitt liv. eftersom han är totally gay så kommer han inte lämna mig för någon annan tjej, knappast någon annan kille heller. vänskap betyder så himla mycket mer än kärlek.

jag anser att hard rock café är ett ställe man som stockholmare sällan besöker, jag menar, jag gör i alla fall inte jag det. känns som att det inte är för oss, det är för turisterna. jag var där idag dock, vilket var hur trevligt som helst. caty bjöd mig och patrik. vi satt på uteserveringen och kollade på folk som fotograferade sig själva och sina vänner utanför och åt nachos och enchiladas. och nån browniegegga till efterätt. typ asgott! ont i magen efteråt bara.. haha. världens sötaste servitör jobbade där! ..och en kille som mitt desperata öga spanade in, när jag såg hans tatuering på halsen föll jag, höhö. jag och patrik tog en promenad hem sedan, det kändes bra fastän vi gick i regnet.

men ska sova nu, vet inte vad som händer imorgon men det är ju fredag så något äventyr borde jag ju hitta. pussen

hihi :)

orkade inte möta patrik i jakobsberg, insåg att det skulle bli lite för stressigt. istället ska jag möta mamma på fleminggatan och köpa lite smågrejer och äta middag, sedan ska jag träna body pump. försöker att ignorera det där om drickandet. känns värdelöst att sitta inne och titta på nån dålig film alla fredag-lördagkvällar i fortsättningen. låter dock mysigt att ta det lugnt och sitta och fika en hel kväll med nån mysig person. förstår inte folk som inte förstår sig på fika, jag älskar att bara sitta ner timme efter timme och diskutera (iof diskuterar jag "på knä" höhö) men livets alla frågor, gå igenom allting gång på gång. oftast när jag tänker efter så inser jag att jag har det bra, alltså, att jag är hyffsat lycklig. kan ju i alla fall inte kalla mig deprimerad, minns inte ens när jag grät senast och försöker vända alla problem till skratt. patrik och erika får mig att lyckas <3 :) love you! nu ska jag packa satsväskan och fräscha till mig lite, ska möta mamma kvart över! pssss.

hepp

så himla besviken. fick ett sms av erika nyss att alkohol förstör tre veckors träning.. och med tanke på att jag dricker minst en gång i veckan så är mina 2-4 träningspass förgäves. är det verkligen möjligt? jag vill inte tro på det! så hon tycker att vi ska sluta dricka, och skaffa killar istället. men jag menar, så kräsen som jag är/inte flickvänstypen/oälskad kommer jag aldrig hitta kille. är inte särsilt intresserad av att skaffa det heller.. men men, som vanligt har jag bråttom. ska möta patrik i jakobsberg. puss!

one life

asså fett myys dag. förutom mitt utbrott för mig själv när jag inte kunde köpa en ny mobil idag.. haha jag kan inte kontrollera mig själv (A)
nej men istället för att köpa en mobil (..) mötte jag alice och rebecca på en tatuerarsalong, stötte på daniel innan det också! gull. men men, tänk grejen, alice och rebecca ska tatuera sig. i love tatueringar, vågar dock inte tatuera mig själv eftersom ingenting tilltalar mig tillräckligt mycket att jag vill föreviga det på min kropp. alice säger "tänk att det är nu du är ung och vill, vänta inte tills du inte vill längre!" ..nej, jag kanske redan har väntat för länge. förut ville jag tatuera ett hjärta på höften, när jag var tretton alltså. känner bara att jag inte kan göra som dem, gå in i en tatueringsalong utan att ha nån aning om vad jag vill göra, bara fråga runt lite och ba "jo, ett hjärta på höften vore coolt" som om det vore en piercing eller nåt.. jaja, jag väntar tills någonting verkligen betyder tillräckligt mycket för mig att det på grund av den psykiska känslan knappt gör ont under själva tatuerandet. komplicerat, men yeah.
sedan mötte jag patrik, vi hade ett ärende på söder, sedan åt vi på ett video/café ställe på åsögatan. älskar stället! personerna som jobbar där behandlar en inte som kund utan som vän! man känner sig så himla accepterad :) sånt behöver man i vardagen. jag menar, när jag var där en gång för typ ett år sen.. så satte sig hans dotter brevid mig och visade en teckning där hon ritat alla medlemmar i pussycat dolls och frågade vem som jag tyckte skulle vinna! sån sötnos.
sedan promenerade jag och patrik till slussen och satte oss på bänkarna och fördrev tiden med att prata om förhållanden och framtiden. vi har bestämt att vi ska adoptera eller göra sån provrörsbefruktning och skaffa en dotter, och vänskaps-gifta oss och flytta till södermalm eller eskilstuna (för enligt patrik så står tiden stilla där, och jag vill inte att min dotter ska bli lika stressad som jag är) och sedan lixom träffa andra killar på sidan om :D så himla härligt, att ha en livskamrat fastän man kanske blir dumpad av andra killar hela tiden! men ghuud, klockan är två. måste typ sussa! big day imorgon! PUSS

lättt

jag är helt slut efter träningen idag! nu ska jag titta mig i spegeln och säga "gud vad snygg jag är!" ..albin säger att det fungerar. och sedan duscha och gå och lägga mig och titta på någon film och sova. och tänka, som malin sa att man ska göra innan man somnar "imorgon kommer att bli en bra dag."
jag är fett pepp på att må bra just nu. kommer säkert va asdeppig när jag vaknar imorgon, haha, sån tönt. men men, god natt!

opopularitet

en sak som är bra är i alla fall att jag inte är lika beroende av en mobil längre, jag menar, jag har inte haft nån sedan jag var i göteborg.. vet inte om mammas gamla samsung räknades, och den nokian utan färg eller t9 som jag har nu räknas knappast. dock ska jag få en ny sony ericsson W890 om några dagar, får se om jag blir lika beroende av den som jag har varit med mina tidigare mobiler. fast nu är det ingen som ringer mig, och knappt någon som smsar. idag när jag satt och tvingade mig själv att umgås med min pappa och min bror, vi åt varma mackor, det var äckligt.. men men, jag fick i alla fall ett samtal, jag blev överlycklig. någon söker mig! tänkte jag, och sprang bort till vardagsrummet för att höra vem det var.. och tror ni inte det var en felrigning? jooo.. jag blev jättebesviken, trodde jag skulle få mitt första samtal sen patrik ringde och väckte mig förra veckan, men neej. jag satte mig ner igen och började förklara min förtvivelse för min pappa och min bror, och tror ni inte dom ignorerar mig?! jag tål inte folk som ignorerar mig, och de flesta i min närvaro vet om det och ignorerar mig alltså inte. jag blev så arg att jag vägrade äta mer.
eller okej, jag överdriver lite, melissa ringde till min hemtelefon igår och uppdaterade mig om allt som hänt i hennes liv.. vad hade jag att säga om vad som händer i mitt? ingenting.. hon börjar gymnasiet idag, samma med erika. jag har lust att köpa en vodka och sätta mig i tanto. fast det ska jag inte, ska träna body pump idag. åh vad härligt! nej men.. ska platta håret + sminka mig + välja kläder nu. puss puss

seasons in the sun

Goodbye my friend its hard to die 
when all the birds are singing in the sky
And all the flowers are everywhere
Pretty girls are everywhere
Think of me and I'll be there

p<3l



creds till albin för bilden, togs när vi provade mössor på h&m haha. jag är en av de få som inte passar i mössa eller keps. men det är väl ganska charmigt. idag så åkte jag till kista med patrik och köpte skor till honom, sedan mötte jag sussie i stan och åt på sandys. sedan gick jag till sats med erika och andrea och tränade muskel, jag ska börja träna regelbundet! försöka i alla fall.. haha. men men, ska typ sova. big night out imorgon. jag langar peppen! puss

vart har jag tagit vägen?

ingenting känns särsilt intressant längre. hela dagarna går jag bara mellan olika fik och dricker kaffe och misslyckas med att trappa ner med cigaretterna. (på tal om det blev jag röksugen)
jag har ångest över att erika vill att jag ska följa med på fest i järna, för att jag är så rädd att jag ska få panik av känslan att vara så långt hemifrån. å andra sidan så klagar jag ju på att jag vill att det ska hända något och åker jag ända till järna så händer det ju garanterat nåt, iaf åker jag bort från stockholm för här händer det inte så mycket. de senaste dagarna har jag och patrik bokstavligen bara gått och åkt runt i stockholm mellan olika fik och affärer.. det har varit ganska skönt, slippa passa massa tider och liknande. att jag blir borta någon natt är väl inte så illa. men järna? jag är obekant med stället, tror aldrig jag varit där. åkt förbi några gånger på vägen till gnesta, så jag vet tyvärr hur långt det är. och jag vet att man inte kan ta sig hem kl 2 i natten om man får för sig att åka hem. jag är van vid att kunna ta mig överallt dygnet runt, men i järna, där jävlar kan man inte göra vad man vill. jaa. snackar bara skit. det skrämmer mig att det blir höst nu också, hur ska det gå? jag vill ha förra hösten tillbaka, det var roligare då. hände en jävla massa skit, men bortsett det, fyfan vad roligt vi hade. känns som att den här hösten bara kommer att gå, och sen blir det vinter och då är alla deprimerade på grund av kylan. sen fyller jag år och då ska jag och patrik (och alla som är på) festa. sen går det typ 15 år och sen är jag 30 + och fortfarande singel och då ska jag och patrik gifta oss och adoptera en dotter och skaffa en mops och flytta in i en liten lägenhet på söder och bli alkisar. lovley! men jag ska kolla på bridget jones nu och sova, så typ pusshej.

darling, let go

nämen. vad ska man säga? ingen aning. fastän jag har fullt upp hela tiden, så känner jag mig uttråkad.
i love patrik för att han orkar underhålla mig dagarna i ända. det ända som känns värt är folk som kan få mig att skratta. jag försöker att inte tänka på allt som irriterar mig, för det är så himla mycket småsaker som irriterar mig så att jag blir helt insane. jag måste sova nu, imorgon ska jag möta patrik och ellen + people och fixa massa saker. kommer att bli stressigt. puss

RSS 2.0