Gott nytt år


såhär ser jag och Mikaela ut på nyårsafton imorgon :)

vilsen i söderhöjden

jag känner mig ganska vilsen här. är hemma hos rebecca. vi hade tjejkväll. åt sallader och choklad och mös. tog en promenad med peter. trevlig man. han sa att det verkar finnas något bakom mitt pannben i alla fall. det kan man väl inte tänka sig, tänkte jag. han sa att han skojade. sedan var vi vilse i söderhöjden en stund. det var hemskt kallt. nu dricker jag red red wine, you make me feel so fine
vi gjorde horoskop. det sa att jag var förälskad, att jag var kärleksfull, att rebecca var min bästavän och att mina drömmar kommer att slå in. om jag la upp texten på bdb. rebecca la upp texten, det gjorde inte jag. jag tänkte, att mina drömmar borde väl slå in ändå? 
imorgon ska jag möta mikaela klockan tio vid plattan. vi ska shoppa innan folket hinner komma till stan. älskar att vara vaken på morgonen. men puss då.


problembarn

är så irriterad, på dig och dig och dig och dig och dig. alltså i princip alla, mer eller mindre. fast mest mig själv, för att jag är så irriterad på alla.. jag suuger. och haha. jag gjorde ett misstag nyss. hatar mig själv för det. men skrattar åt det. för man ska skratta olyckan i ansiktet - hahaha

aja, fuckar livet. ska ut och möta rebecca nu <3 sedan ska jag och mamma på teater och se tre systrar. ska bli skönt att komma bort några timmar från att jag är så himla irriterad. ska tänka på tre systrars problem, inte mina. yeeeee<3
och en bild på helena bergström och rikard wolf, bara för att jag älskar teater och älskar de där två snyggisarna. som iof inte är med i den pjäsen jag ska se nu, men men ;). kyssar<3

kesteris.blogg.se :)

jag var hemma hos alice idag. jag beundrar henne, för att hon sköter sig, på ett sätt jag inte gör. och att hon har ett mål med livet, att bli polis. hennes mamma lagar god mat. kyssar på dig alice, har saknat dig.

possar på er

- jag vill ha manlig närhet

trycker in handen i patriks bakficka
han nyper mig hårt i bröstvårtan

- MEN AJ VA GÖRU?
- vadå du sa ju att du ville ha manlig närhet!

idag var en bra dag.
rebecca, melissa, patrik, paris, daniel, ajse + lite randoms.

woooooo


bild 1: jag bryter mot lagen att inte släppa fingrarna från cigaretten när man röker. bryter också mot lagen att man inte får ta kort på sig själv när man röker. men jag hade kul, och tomteluva, och smått påverkad.
bild 2: jag, med tomteluva, och världens bästa kusin melissa (lägg märke till hennes färgade hår).

yesterday: tog en kaffe med musse på sandys. var lite sur. gav honom blicken. sen begav jag mig till min mors julkonsert, med jenny, passade på att gå till mormors minneslund efter det. mötte sedan musse och carro. träffade ajse och sussie i t centralen också. haha, ajse hade gjort något roligt, haha. sedan begav jag mig hem till någon kille, med melissa och michaela. satt i deras soffor och drack vodka och lyssnade på reggea. det var härligt. intelika ansträngande som andra partykvällar :).

big night out


älskar mig och lisa. bilden togs på toaletten på nalen, innan vi drog ut och partade med dregen :). var på äventyr med lisa i fredags igen, tänkte att den här bilden kan beskriva hur party det var. vi började i åkersberga, men hamnade sen hos johnny. satt och frös på hans balkong och kramade varandra. för ibland kan en kram betyda mer än ord. puss på dig.

dazed & confused

bryr mig inte längre. love u ändå din pussy.

direktsändning

"jaaaaheeej, dulyssnarpå radionord nittioåtta kommatre, och nu ska jag berätta en tragisk historia.. hee hee.. om en pojke som blev mobbad för att han har dyslexi.. hahahahahahahhaha malin, sätt på en låt, det här går inte"

<foxxxxxy>

"jaaah, vi ber så hemskt mycket om ursäkt, det var ett nybörjarmisstag, våran vän malin vid mixerbordet såg VÄLDIGT rolig ut i håret. vi skrattade INTE åt den stackars pojken som hade dyslexi."

det kan alltid bli bättre

ibland önskar jag att någon kunde se mig i ögonen, och bara förstå allt. utan massa frågor, svaren är ändå oftast skitsnack. jag fyllde sjutton idag. det sög. jag känner mig som fjorton. jag har tröttnat på mig själv. skulle vilja träffa någon, som först kunde se mig i ögonen och förstå hur jag känner utan att jag måste förklara, och sedan kunde förändra mig till en bättre person. älskar mina orealistiska önskningar. typ sova. puss

i just don't know what to do with myself

mina känslor är som en hurricane i mitt huvud. kanske är mitt delirium, men jag har svårt att bestämma mig åt vilka håll mina känslor ska vända sig. det är bara förvirrande. varför är jag så förvirrad? varför kan ingen svara på mina frågor åt mig, så jag slipper tänka så mycket? ..den personen jag vände mig till för att pausa min stressande tillvaro gör mig bara ännu mer förvirrad. och de har bytt scheman på cykel och core passen på sats, har inte lust att träna det längre. jag har visst inte tid med bloggande, måste plugga lite psykologi och städa mitt rum innan jag går och lägger mig. typ hej

hösten 06

Sitter på mammas dator, hittade massa bilder sedan hösten 06. Dör nästan av nostalgi, det var då jag och Paulina tog tunnelbanan till rådhuset varje dag efter skolan och sprang upp och ner för hantverkargatan. satt på olika caféer eller gick norrmälarstrand och iaktog fönstrena och balkongerna och längtade efter att kunna skaffa en egen lägenhet där. sedan upptäckte vi åkersberga och täby. och vi älskade det. jag har alltid älskat förändringar. fast jag förstår inte hur man kan uppskatta åkersberga när man är van vid kungsholmen och vasastan? well vi var speciella.
Jag delar med mig av lite bilder :D.

Här är jag, som 14 års i åkersberga :).

Haha, jag och Lotta på kungsholmen.

Jag och Paulina på bergagården i åkersberga..

Jag och Farida utanför Berns :).

Jag och Paulina i min säng :).

Jag och Stas i Karby :).

Johanna, Lotta, Carro, Paulina och jag på bergagården ;).

somewhere i åttan-nian @ nån NO-lektion

alice: men vet ni? blablabla
jag: men GRATTIS

5 min senare

paulina: *sjunger happy birthday to you* ..varför har jag den på hjärnan?

"ta hand om mig, jag suger av dig"

som juan sticker kniven i sabinas hjärta.
och du och jag mot hela världen, som magnus uggla sjunger.
men fuck det där.

önskar att du kunde sluta spotta på mig, och sedan förvänta dig att jag ska ta dig i mina armar och tycka synd om dig. jag har för mycket hjärta för att lämna dig.

men fuck, vad jag låter deprimerad. det är jag inte.
jag har blivit stucken förut, det gör ont, men that's life.
linnea, you'll get over it.

men ibland kommer man att tänka på allting samtidigt, och det känns som tusen knivhugg. stackars mitt hjärta, tänker jag. en småsak blir lixom till en stor sak.

men skitsamma. jag är inte sån som tycker synd om mig själv öppet. jag älskar livet, och idag har varit en bra dag. har umgåtts med paulina och mig själv och sånt. älskar paulina. saknar melissa.

RSS 2.0