en dag till

"hallå?
vem ere?
vad vill du?
tagga.."


jag drömmer alltid att folk är elaka mot mig, och det får mig att inte lita på folk.
ska gå på resturang med pappa nu. är inte så pepp på det. vi kommer bara sitta tysta om inte mamma tvingat honom att säga någonting om något. och då kommer jag bli arg och gå därifrån. göra en london, springa ner på toaletten och sitta där och gråta, och sen inse att det inte finns någon spegel inne på toaletten. nej fan, ofta jag tänker gråta. jag tänker inte gråta, tänker inte förstöra mitt smink över något han säger. jag gråter bara när folk dör, och när jag är rädd att folk ska dö. annars håller jag käften. jag kan bara inte gråta.
på tal om london vill jag åka till london igen, typ nästa sommar. nu när mamma sagt att jag får åka ensam med en kompis, behöver bara en kompis som har tid, vilja och pengar till det. fast jag och malin pratade om att åka till danmark, och jag skulle fan inte banga! men london har jag så mycket att gå tillbaka till, typ caféer och gator och ställen. och har ju jays nummer, ifall jag skulle få lust att festa. men jag skulle nog aldrig sjunka så lågt att jag ringer honom ett år efter att jag träffat honom och frågar på dålig svenska om han kommer ihåg mig. är inte så jävla intresserad av att träffa honom igen ändå, han var rolig men ganska äcklig. alla är typ äckliga. men nu drar jag, hej!

drugs don't work

ey.
jag hatar att det regnar. jag vill till stan imorgon, ha massa pengar och fika bort timmarna. jag önskar att jag hade andra kläder, men jag har för svårt att köpa kläder. jag ser typ inte bra ut, ehhe. köpte en svart bh idag i alla fall.
drack kaffe x 2 på café solo för mina ciggpengar. malin och jonas är så mysiga.
jag lyssnar på finsk rap. det känns sjukt. man kan fan inte tänka sig en finne rappa.

allt känns bara jobbigt. jag är för trött och det är det. men jag vill så mycket, vill ha så mycket. kläder och smink och utseende och personlighet och utstrålning. jag är alldeles för svensk och kanske är det pinsamt som paulina säger?
satte sig en jävla alkis brevid mig på tunnelbanan. tjock och ful och full och skulle ragga. okej om personen i fråga avlägsnar sig när man säger till, men den idioten bara fortsatte. jag gick därifrån till slut. när jag skulle gå av såg jag att han somnat. äckligaste människan jag träffat. "han kunde ju gå och dö när han ändå höll på"

jag ska sova. puss eller nåt.

sho

min hårfärgning gav inget resultat, jävla skitfärg. funderar på att göra om det. mamma betalar lixom. hon måste betala en mascara också, den jag köpte senast sög!

mamma har varit jättesnäll mot mig idag, jag har ingen aning varför. idag var en bra dag, bortsett från regnet. letade café med patrik jättelänge, men sedan fikade vi på waynes på götgatan och sedan drog vi till kista galleria (det ända stället som stänger sent på söndagar haha) och shoppade. köpte en svart hoodtröja och ett linne. såg världens finaste skor för 1200 kr men pallar verkligen inte slösa så jävla mycket på skor. fastän "pappa betalar" så ska jag köpa jeans eller något istället. och han skulle nog bli arg om jag slösade 1200 kr på ett par skor, så ehhe.
men men, det är hårt. orka mina i-landsproblem. jag ska sova nu, så puss. puss på allt.

hej, jag suger, annars är det bra

jag har typ ingenting att skriva om, jag är trött på det här. vill dra härifrån. 
mamma blir seriösare och seriösare varje dag med att flytta. jag vill så jävla gärna. men jag kan fan inte, pappa skulle gå under och mamma skulle må asdåligt. hon behöver pappa att luta sig emot när hon oroar sig över att jag knarkar och super och blir våltagen och så vidare. och över att jag inte lyssnar på henne. vafan, jag skiter i! vad ska hon göra, vad ska hon göra.

hängde på huddinge sjukhus idag, med erika, danne och caw. danne hade varit full och störd och ramlat med moppen och krossat knäskålen. själv tyckte jag det var världens finaste gest av oss att åka ända till huddinge för att hälsa på honom, men danne tog det som att erika vill ha honom. är det att ge falska förhoppningar att man hälsar på sin vän som hamnat på sjukhus? ibland förstår jag mig inte på människor.

klockan är halv tre och jag borde ha gått och lagt mig för flera timmar sen. jag vill inte vara här.
men jag mår ganska bra nu. vet inte riktigt varför men antar att det är för att jag klippt mig och ska färga håret imorgon. lyckas jag kan jag lägga in någon bild.
fattar inte varför jag skriver för, jag suger. rollerblaaaades, yeah! jag vill knarkaaa ..


fett mitt liv

http://www.youtube.com/watch?v=B2yAdCSMBwo&mode=related&search

RSS 2.0