sommar

idag har jag slappnat av. inte ofta jag gör det, jag är ute hela tiden och gör massa saker och stressar och grejer. men men, idag var jag så bakis att jag inte orkade gå ut (haha) och mådde skit början av dagen. sen kom paulina över en stund och vi pratade lite. sedan hade jag och mamma filmkväll och såg Little miss sunshine. Extremt gullig film, tvingade mig själv att inte gråta.. haha, det var ganska svårt. jag är en sån som nästan aldrig gråter när jag blir sårad psykiskt, men pussy som jag är så kan jag inte hålla mig när det händer något sorgligt på film.
såå ja, sen satt mamma och jag och log när filmen var slut. och nu ska jag typ duscha och dricka te och ta en cigarett och bara känna vad skönt det är att inte ha någonting att göra.. haha, härligt. och imorgon kommer lilla söta Giia och ska bo hos mig i några dagar, tills jag åker till göteborg. japp och det var allt jag har att skriva för tillfället.. puss!

pinsamt

asså det gör ont, gör fett jävla ont att jag vet att det inte kommer komma tillbaka.
och det känns som att jag kunde haft allt det där som jag inte har längre, om jag inte gjort bort mig så mkt. om jag varit snyggare, charmigare, självsäkrare, roligare.. osv.

men men. jag hade sjukt kul igår. rätt personer och rätt mängd alkohol. vi hör nog ihop. :$

ska dra och träna nu, sen ska jag träffa mattias. sååå.. hejdå så länge. :)

Tallin

ja, nu åker jag iväg igen. tallin med mamma och pappa. mamma älskar tallin, hon har pratat om i två-tre år att hon ska visa mig staden någon gång. så hon är jätteglad. det är inte jag, för såhär stressad har jag inte varit på länge. jag har tio minuter på mig att sminka mig och jag har lust att göra en två timmarssminkning. men neej, jag var inte så smart att jag började sminka mig för två timmar sen. jag började för fem minuter sen, och nu ska vi gå hemifrån om tio min. fan. jag har mkt smink iaf, mkt mascara för att dölja mina olyckliga ögon (ja olycklig, det är jag för att jag inte hinner göra allt jag ville göra. fixa mig ordentligt och sånt)
jag skriver alltid när jag är stressad och ska iväg, vet inte varför. och jag häller i mig kaffe. jag dör. nu är de arga.
men men, sakna mig. puss

vätö <3


RSS 2.0