sunshine

åker till landet igen. blir borta i ungefär en vecka, herregud. jag har inte lust att ta det lugnt, men kanske är lika bra att det blir så nu. melissas familj har ju köpt en till hund, kolla melajsa.blogg.se för bilder på henne. tila. naw.
ja men jag vet inte vad jag ska skriva här, haha, allt är för privat för att skriva upp där alla kan läsa. egentligen skulle jag kunna skriva flera sidor långt, men det går inte att öppna upp sig så inför allmänheten. haha förlåt va, för alla intresserade. malin åkte till turkiet igår och jag saknar henne redan, fan! paulina också, erika också, jag saknar för många.

alltså jag har så ointressant liv, så jag har verkligen inget att skriva om. antagligen för att det är sommar nu, och det är nice, och saker går bra just nu och jag mår bara allmänt bra. mmmm. så är det. skriver väl lite mer sen om det finns nåt mer att berätta. puss

hallå

igår hade malin med sig min gamla mp3, som jag hade ända tills jag fick musikmobil förra våren. och malin hade inte ens bytt musik, det var samma musik som jag lyssnade på förut! alltså courtney, tool, rhcp, distillers, audioslave, nirvana, smashing pumpkins och massa knas musik typ yeah yeah wow wow som jag lyssnade på på den tiden. jag var fett lycklig med den musiken, igår alltså, jag kunde inte stänga av mp3n!

had jag haft tid hade jag skrivit ner typ 5000 citat från olika gamla låtar , men jag ska ut och träffa malin och lite folk nu.
det ända jag orkar skriva ner är distillers - young girl. lyssna bara, och kolla bilder från min och paulinas bdb sen våren 2006. vi va young girls in a small world, och vi visste inte bättre än att sminka sönder våra ansikten och använda kortkorta kjolar och vita strumpbyxor och usch allt vad vi hade. jaaaja. lite bråttom här va. men jag har en snigel runt halsen, så jag är långsam. he he. min snigel står för antistress. puss

midsommar

jag drar till vätö med melissa, erika och emma. ska bli såå nice<3

RSS 2.0